Het contact houden met je ouders, opa en oma maar ook met andere ouderen in je omgeving is nu extra lastig. Je gevoel zegt dat je er heen moet gaan, maar toch weet je dat het lastig is en dat je voor ieders gezondheid moet zorgen. Natuurlijk willen we vaker bij elkaar zijn om elkaar te steunen en te helpen waar het kan.

 

Door het gebruik van de senioren smartphone en tablets kunnen ook de ouderen / senioren makkelijk (beeld) bellen en tekst berichten versturen. Ook kunnen ze de foto’s en video’s die jullie gemaakt hebben ontvangen en ze bekijken. Onze tablets zijn juist gemaakt zodat diegene die minder bekend zijn met het gebruiksgemak handig, snel en overzichtelijk digitaal contact houden.

 

De duidelijke menu structuur met grote iconen maken het gebruik juist zorgeloos. Hierdoor ontstaat geen weerstand tegen het gebruiken van de smartphone of tablet en kunnen jullie elkaar zien en spreken wanneer je maar zou willen. Deel je mooiste momenten moeiteloos en geniet van de ervaringen die jullie beleven.

 

Mooie foto gemaakt? Leuke video van de huisdieren? Kinderen hebben iets te vieren? Spelletjes avond? Of zelfs met elkaar op afstand een diner afspraak maken? Alles kan met onze Senioren Smartphone.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *